Logga in

X
Burk MSM Alavis Metylsulfonylmetan 500 gr
Burk  MSM Metylsulfonylmetan 500 gr

MSM Alavis Metylsulfonylmetan 500 gr

334 kr
  • Översikt
  • Information
  • Leverans

Översikt

Artnr: 721.0248
Studie visar att hästar som får Alavis MSM blir uthålligare och mår bättre.Hästarna blir mer träningsbenägna och återhämtar sig snabbare efter träningen. Egenskaper som dessa har lett till att många av de stora stallen inom trav- och galoppsporten fått upp ögonen för ämnet och med gott resultat ger sina hästar MSM som tillskott.

Produktinformation

I en studie utförd av den välkände veterinären Ronald D. Riegel. konstaterar man att den grupp av hästar som dagligen fått 20 gram MSM i kosten. allihop sänkt sina träningstider på bana med i snitt 2.6 sekunder. Hästarna blir mer träningsbenägna och återhämtar sig snabbare efter träningen. Hästarna höjer sin mjölksyratröskel markant vilket leder till att de får en helt annan uthållighet på banan

Doseringsanvisning för hästar:
Se inte doseringsanvisningen som något du måste följa blint. Du kan mycket väl experimentera själv. Ju högre dos desto snabbare resultat brukar man få. MSM är ett av naturens ogiftigaste ämnen och man har konstaterat att det är lika ogiftigt som vatten. Man måste komma upp i doser om flera kilo per dag, innan en häst skulle börja må dåligt av dosen. Första tio dagarna ger du hästen 40 gram per dag, sedan 20 gram om dagen fortsättningsvis. En ponny som är mindre, ger man en något mindre dos. Beräkna ungefär 30 gram under de första tio dagarna, sedan 15 gram om dagen.

MSM är ett mycket väldokumenterat ämne. MSM har studerats noggrant under ca tjugo års tid. Det är ett i kosten och i kroppen förekommande ämne, som både människor och djur mår bra av att få som kosttillskott.

Leverans och frakt

Lagersaldo:
29
Leveranstid:
Frakt:

Kundomdömen

Se fler varor

MSM Alavis Metylsulfonylmetan 1 kg
Studie visar att hästar som får Alavis MSM blir uthålligare och mår bä...
456 kr
MSM Alavis Metylsulfonylmetan 200 gr
Studie visar att hästar som får Alavis MSM blir uthålligare och mår bä...
214 kr